Koppningsmassage

Koppningsmassage som töjer bindväven och ökar cirkulation. Med hjälp av "sugkoppar" bildas ett undertryck i huden som påverkar bindväven i muskler och underhud då vi masserar med kopparna. I förtätad bindväv samlas det mer slaggprodukter, men genom det vakuum som bildas så ökar blodgenomströmningen, det ökar vätskerörelser och en utrensningsprocess börjar. Kroppen förändras genom de krav som vi ställer på den, bindväv skapas då som ett skydd. En förtätad bindväv hindrar rörelser i leder och muskler och förhindrar frisk blodgenomströmning.

Koppning används med fördel vid:
- muskelspänningar
- senfästes inflammationer
- öka blodcirkulationen
- ledsmärtor
- om du önskar värme- och cirkulationsökning

Då 10 minuter koppning motsvarar 30 min massage är vår koppningsbehandling 25 minuter lång, vid behov används även dessa i kombination med annan massagebehandling.

Är du gravid, har högt blodtryck, ett akut diskbråck, lider av blödarsjuka, någon form av hjärtsjukdom eller har cancer? Då ska du inte ta en koppningsbehandling. Sen finns det andra kontradiktion så om du är osäker tveka inte på att höra av dig!

Vill du veta mer om koppning? Ring oss på 08 21 11 31 eller maila oss på: boka@stockholmsmassageklinik.se

Obs! Vi använder oss av de skonsammare gummikopporna och inte glaskoppor som bilden visar.

Koppning

Nu har vi även koppning inkl. massage på 50 min och 75 min. Terapeuten använder kopporna där det behövs, dock inte mer än 25 min, resten av behandlingen är massage - avslappnande eller behandlande.
25 min490 kr 
50 min790 kr 
75 min1090 kr 


Klara Norra Kyrkogata 20 B    111 22 Stockholm    Telefon: 08 - 21 11 31    boka@stockholmsmassageklinik.se