Lymfmassage

Lymfmassage är en mjukbehandling form där en kombination av andning, tryck och massage används. Man stimulerar lymfsystemet med lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. I vissa fall för att lösa upp fibroser används något djupare grepp. Det är en mycket avkopplande och lugnande behandlingsform.

Lymfsystemet fungerar bäst när du är avslappnad, det är en viktig del av immunförsvaret så att din kropp ska kunna försvara sig mot infektioner av olika slag. Det är också en viktig del av kroppens cirkulationssystem. Under ett dygn bildas två till fyra liter lymfa i kroppen.

Din terapeut arbetar också med djupare grepp för att lösa upp stopp och vätskeansamlingar, ödem, som eventuellt kan ha bildats. Om ditt lymfsystem är trögt kan det göra att du känner dig svullen i armar, ben och ansikte, det kan även ge smärta i nacke och rygg, yrsel, huvudvärk, sömnsvårigheter och domningar och stelhet i kroppen.

Klicka på "boka" knappen och välj den tid som passar dig.Lymfmassage

Denna massage för alla, men har du med någon form av svullnad, värk och/eller dömningar kan du ge dig en mycket bra effekt.

50860 
80 min1160 kr 


Klara Norra Kyrkogata 20 B    111 22 Stockholm    Telefon: 08 - 21 11 31    boka@stockholmsmassageklinik.se